Sportieve Workshops / Clinics in Den Haag

Workshops

Nieuw in Den Haag en omstreken: vechtsport workshops, clinics, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en vrijgezellenfeestjes bij Team de Jager! Onze sportschool is een unieke locatie met vele sportieve mogelijkheden: zo is er is een professionele boksring aanwezig van 6m x 6m, 12 professionele bokszakken en medio maart 2013 zelfs een echte vechtkooi. Wij werken wij alleen maar met nieuwe schone materialen en zijn er grote gescheiden kleedkamers met douches aanwezig, een nette kantine met een vergadertafel. (foto kantine)

Uitdagend, sportief en toegankelijk

Al onze workshops zijn toegankelijk voor jong en oud. Onder begeleiding van onze energieke kickboks, boks en MMA instructeurs wordt de intensiteit van de training aangepast naar de behoefte en het conditieniveau van de deelnemers. Hiermee waarborgen we niet alleen plezier maar ook de veiligheid van de deelnemers.

Ook op locatie

Wij geven regelmatig workshops op onze sportschool maar ook op locatie. U kunt denken aan teambuilding trainingen / of sport introductie trainingen maar ook gewoon een lekkere kickboks workout. Afhankelijk van de beschikbare materialen op uw locatie kunnen wij hiervoor een offerte op maat maken om uw workshop.