Bedrijfsuitje / Training

U kunt om verschillende redenen kiezen voor een workshop kickboksen. Wilt u origineel zijn? Natuurlijk kunt u weer gaan bowlen en steengrillen maar waarom niet kickboksen en lekker eten bij de thai? Nét zo betaalbaar maar zoveel leuker. Bovendien is de kans groot dat uw werknemers dit nog nooit gedaan hebben!

Kickboksen is daarnaast een hele leuke en stimulerende sport die een nieuwe impuls kan geven aan de sfeer en onderlinge band tussen uw werknemers. Gewoon teambuilding! Het is spannend, uitdagend en kan leiden tot een sportievere werknemer. De deelnemers maken immers op een laagdrempelige manier kennis met een nieuwe sport. U kunt bijvoorbeeld op deze manier een duidelijk signaal afgeven door een voorkeur te geven aan werknemers die sporten.

Wij brengen mensen in beweging. Niet alleen fysiek maar ook geestelijk. Een uniek concept is het toepassen van vechtsport bij teambuilding. De rauwe waarheid van “survival of the fittest”, het toepassen van de juiste technieken op het juiste moment laat uw werknemer op een andere manier kijken naar teamwork, tactiek en strategie. Hoe is de groepdynamiek binnen uw bedrijf? Vechtsport, krijgskunst is de ultieme manier waarbij u uw werknemers de paralellen tussen het bedrijfsleven en vechtsport kunt duidelijk maken. Een wedstrijd winnen of een klant winnen, wat kunt u nog allemaal leren? Wat zijn de kwaliteiten en valkuilen van uw werknemers? Wat is de juiste strategie ten opzichte van uw concurrent? Social Sport Pro kan hierbij uw sparringspartner zijn en een teambuilding op maat realiseren die uw werknemers nooit zullen vergeten.