Teambuilding dmv vechtsport

image

Vechtsport en vechtkunst is een hele goede manier om inzicht in de groepsdynamiek te krijgen en uw team te versterken. Een uniek aspect van teambuilding door vechtsport is het fysieke contact dat de deelnemers maken. Door met elkaar te sporten en fysiek bezig te zijn op een leuke manier groeien de groepsbanden en het vertrouwen. Sportief contact brengt de deelnemers op een positieve manier dichter tot elkaar.

De gelijkenissen met dagelijkse problematiek en het oplossen hiervan kan 1 op 1 vertaald worden naar vechtsport. Daar waar fysieke kracht ontbreekt ontdekt u de mentale kracht en doorzettingsvermogen van uzelf en uw teamgenoten. Het trainen met elkaar vereist wederzijds respect en vertrouwen dat direct effect heeft op uw team. Bovendien komt men op een andere manier letterlijk met elkaar in contact: fysiek.

Workshops gericht op teambuilding maakt gebruik van diverse oefeningen uit Yoga, Weerbaarheidstrainingen, Judo, Jiu Jitsu en (kick)boksen. Aan het einde van de training kan er een goede Thaise, Koreaanse, Chinese of Japanse lunch of diner (de beste in Den Haag) verzorgt worden.

Voor een programma op maat vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.